Ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας στο Θανάση Μάλλιο

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διεξάγονται σε μια περίοδο βαθύτατης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών καταργούνται καθημερινά από το ληστρικό μηχανισμό του μνημονίου.

Η περιβόητη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις του μνημονίου ,έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή στο λαϊκό θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης καθιστώντας τη, βασικό μοχλό εφαρμογής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής σε τοπικό επίπεδο.

Μπροστά σε αυτό το σκηνικό, η ριζοσπαστική Αριστερά δε μπορεί να παραμείνει απαθής .Οφείλει να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στηρίζοντας σχήματα και πρόσωπα που θα συμβάλουν στην ευρύτερη δυνατή συσπείρωση όλων όσων πλήττονται από αυτήν την πολιτική ώστε να παλέψουν για την ανατροπή της σε συνδυασμό με την διεκδίκηση των μεγάλων ζητημάτων που αφορούν τη δημοκρατία, τη διαφάνεια,την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον .

Με βάση τις παραπάνω αρχές ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας –Νέας Χαλκηδόνας στηρίζει την υποψηφιότητα του γιατρού Θανάση Μάλλιου για το Δήμο .

Καλεί τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας –Νέας Χαλκηδόνας να συστρατευτούν γύρω από την υποψηφιότητα του αγωνιστή Θανάση Μάλλιου για τη δημιουργία μιας πλατιάς και ριζοσπαστικής δημοτικής παράταξης.

8 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φ.-Ν.Χ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: